Myslivost.cz

Myslivci se první pomoci nemusí bát

Období honů a naháněk je v plném proudu. Na bezpečnost při střelbě a zacházení se zbraní se dbá s maximálním nasazením. Někdy bohužel zasáhne vyšší moc nebo selže jednotlivec a dojde k střelnému poranění účastníka myslivecké akce. V průběhu honu se také může stát, že některého z kolegů postihne kolaps. Možná je na místě si položit otázku: Umíme aktivně pomoci kolegovi, který zkolabuje nebo bude postřelen?
Měli bychom. Máme zbojní průkazy, řidičské průkazy, kde součástí zkoušek je i zdravověda a první pomoc. Realita je ale mnohdy úplně jiná. Proto, když si zapamatujete alespoň část z níže popisovaných postupů a rad MUDr. Miroslava Zajonce, zkušeného lékaře Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje, budete vědět, jak aktivně poskytovat první pomoc a třeba můžete svému zelenému kamarádovi či kolegovi zachránit život.

Datum: 10.12.2016 | Rubrika: Myslivost.cz

Zdroj: Myslivost.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.