Securitymagazin.cz

Moderní diagnostiky betonových konstrukcí – nelineární ultrazvuková spektroskopie

Vedoucí úlohy řešitele diagnostik betonových konstrukcí se ujala jaderná energetika a její snahy se znásobily po tragické havárii ve Fukušimě, po níž dochází k intenzivním revizím bezpečnostních opatření včetně betonových ochranných a konstrukčních prvků jaderných reaktorů a nezbytné provozní infrastruktury. Na životnosti betonů se výrazně podílí technologická kázeň při výstavbě. A o to více je příjemné zjištění, že se poslední dobou začíná nedestruktivní diagnostika betonů skloňovat i ze strany investorů a stavebních firem napříč různými odvětvími.
Proč testovat nedestruktivně?
Nedestruktivní testování nám umožňuje testovat konstrukci opakovaně (na rozdíl od omezeného počtu např. jádrových vrtů pro laboratorní analýzy) a s nízkými náklady. I …

Datum: 26.4.2015 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.