Securitymagazin.cz

Rapiscan Metor 6E

Nový model je určen pro ochranu pro ochranu kritické infrastruktury v náročných prostředích nebo k nasazení na letištních kontrolních stanovištích a měl by nabízet vysokou propustnost v kombinaci s vynikající detekcí hrozeb.

Metor 6E je vybaven 60segmentovým displejem, který umožní rychle a přesně lokalizovat potencionální hrozby. Nabízí zvýšenou odolnost proti rušení, kdy mu nevadí ani aktivní elektrické přístroje nebo jiné detektory, činné v jeho blízkosti. Díky vysoké odolnosti na elektromagnetické rušení, tak nepotřebuje synchronizační propojení, pokud je v jeho blízkosti další detektor.

Metor 6E splňuje jak požadavky EU Standard 2 WTMD společných základních norem letecké bezpečnosti, která musejí splňovat detektory kovů v …

Datum: 23.4.2015 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.