Securitymagazin.cz

Canon na veletrhu IFSEC London

 
Novou sérii VB-S vysoce kompaktních síťových kamer s rozlišením Full HD a vestavěnou analýzou obsahu videa představila společnost Canon na podzim loňského roku. Doplnila tak své dvě dosavadní řady kamer – sérii M, kam patří megapixelové kamery, a sérii H, která zahrnuje kamery s rozlišením Full HD. Nové kamery jsou určené pro vnitřní použití, především pro situace, které vyžadují utajené sledování specifických oblastí a předmětů. Uplatnění tyto kamery najdou především v maloobchodě, školících organizacích a obchodních firmách.
“Veletrh IFSEC International je nejen skvělou příležitostí, jak předvést naše nejnovější síťové kamery. Umožňuje nám setkat se se špičkovými odborníky z oblasti bezpečnosti a …

Datum: 5.4.2015 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.