Securitymagazin.cz

Ústecký kraj je nejrizikovějším regionem v zemi

Vyloučených lokalit je v kraji asi 65. Sociální nepokoje, které vypukly loni na Šluknovsku, vedly k vytvoření speciální pořádkové jednotky. Do poloviny roku 2013 by měla mít 170 členů. Uvedl to zastupující krajský policejní ředitel Jiří Šenkýř.
Rizikovost regionů se posuzuje z hlediska kriminality, nezaměstnanosti, počtu vyplacených sociálních dávek, vzdělanosti. „Ústecký kraj není na tom ve srovnání s republikou dobře. Okresy Most, Ústí nad Labem, Teplice, Chomutov, Děčín, Louny i Litoměřice obsadí v tabulce rizikovosti do 22. místa z celkem 85 okresů,“ uvedl Šenkýř.
Meziročně nejvíce stoupl počet hlášených trestných činů na Šluknovsku. Při řešení bezpečnostní situace se podle Šenkýře osvědčila práce …

Datum: 31.1.2015 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.