Securitymagazin.cz

Češi se Slováky vyvinuli lehčí munici pro děla, prodlouží dostřel

Svůj výrobek chtějí české společnosti Excalibur Army, Explosia a slovenský ZVS holding nabídnout armádám, které již houfnice Dana mají ve výzbroji. Na svých internetových stránkách o tom informuje ministerstvo obrany.
„Jsme ve fázi ukončeného vývoje a finální etapě střeleckých zkoušek,“ uvedl Vladimír Matyáš ze společnosti Excalibur Army. Výrobci jsou podle něj připraveni začít munici nabízet potenciálním zákazníkům. K nim by mohly patřit například polská či gruzínská armáda, uvádí web ministerstva obrany.
Zvýšení dostřelu může podle ředitele Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu Jiřího Hynka významně ovlivnit působení jednotek v poli. „Polští vojáci s těmito houfnicemi zajišťují ochranu …

Datum: 20.10.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.