Securitymagazin.cz

Prague Fire & Security Days 2014

 Prague Fire & Security Days je prestižní, výběrová přehlídka nejnovějších trendů v oboru protipožární a bezpečnostní techniky, systémů a služeb, pořádána společností MASCOTTE s.r.o. Kromě oboru fire & security je již tradičně zastoupena i obory it protection, safe traffic, rescue prague a inteligentní bydlení . FSDays je mediálně sledovaná akce zaměřená na netradiční prezentaci elektronických i mechanických zabezpečovacích systémů, soukromých bezpečnostních agentur, bezpečnostních složek státu, poskytovatelů služeb v oblasti ochrany zdraví, života a majetku.

Úloha Prague Fire & Security Days 2014
Úlohou FSDays 2014 – je seznámit s nejnovějšími trendy, postupy a systémy pro zabezpečení, ostrahu a ochranu objektů, systémy pro inteligentní …

Datum: 14.9.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.