Securitymagazin.cz

Probíhá dopravně bezpečnostní akce Policie ČR

Za účelem zintenzivnění činnosti Policie České republiky na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu vyhlásil policejní prezident plk. Tomáš Tuhý na období 11. – 17. srpna 2014 celorepublikovou dopravně bezpečnostní akci a to především jako reakci na nepříznivý vývoj dopravní nehodovosti v uplynulém období roku 2014.
Hlídky Policie České republiky ze služeb dopravní, pořádkové i cizinecké policie mají za úkol se zaměřit především na rizikové a méně chráněné skupiny účastníků silničního provozu, kterými jsou chodci, cyklisté a motorkáři, u kterých zaznamenáváme zvýšený podíl na tragických dopravních nehodách. Stranou nezůstanou ani řidiči motorových vozidel, u kterých se policisté zaměří na dodržování pravidel …

Datum: 21.8.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.