Securitymagazin.cz

Soukromé bezpečnostní služby a spolupráce se státní správou

 
Téměř všechna odvětví českého byznysu mají definované mantinely, v nichž se mohou pohybovat a které určují alespoň „základní pravidla“. Obor soukromé bezpečnosti se od svého vzniku tak výrazně profesionalizoval, že v určitých oblastech překonává i samotné příslušníky pořádkových složek státu. Je proto šokující, že prozatím nemá definované téměř žádné regule a jeho legislativní rámec je nedostačující. Zákon je tedy z mého pohledu nezbytností, to je ale častokrát omílané klišé.
V rámci připravovaného zákona se mnohdy diskutuje o možnosti vydání licencí k činnosti soukromých bezpečnostních služeb, o rozdělení trhu komerční bezpečnosti na jednotlivé segmenty či o pravidlech poskytování těchto služeb. Až na …

Datum: 15.7.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.