Securitymagazin.cz

Letíte do USA? Pozor, zpřísnila se bezpečnostní opatření

Spojené státy ve středu 2.7. uvedly, že budou požadovat zavedení zdokonalených bezpečnostních opatření na některých zámořských letištích s přímými lety do USA. Ministerstvo vnitřní bezpečnosti USA vyhodnotilo bezpečnostní rizika a došlo k závěru, že existuje „věrohodná hrozba útoku v reálném čase“. Do letadel směřujících do USA by mohla být cestujícími propašovaná výbušnina nezjistitelná současnými letištními skenery a vyrobená některým z militantních hnutí v Jemenu a Sýrii napojených na al- Káidu.
V neděli 6.7. americký Úřad pro bezpečnost v dopravě (Transportation Security Administration - TSA) vydal tiskové prohlášení, že při odbavení příručních zavazadel mohou být cestující požádáni o zapnutí svých elektronických zařízení – notebooků, mobilních …

Datum: 12.7.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.