Securitymagazin.cz

Společnost Check Point Software Technologies posiluje svůj tým profesionálů

 Peter Kovalčík přichází na pozici Security Engineer. Bude zodpovídat za technicko–prodejní podporu partnerského kanálu v rámci bezpečnostních projektů v regionu Východní Evropy (Česká republika, Slovensko, Maďarsko a oblast Jadranu). Jeho hlavním cílem je poskytovat kvalitní služby obchodním partnerům a zákazníkům. Dále by se rád zaměřil na rozvoj klíčových zákazníků a pomáhal upevňovat pozici na trhu společnosti Check Pointu, jako lídra v oblasti komplexní bezpečnosti.

„Preferuji osobitý přístup k jednotlivým projektům, kde spokojenost obchodního partnera a zákazníka je pro mně na prvním místě. To je dle mého názoru základem každého úspěšného byznysu. S produkty Check Point mám několikaleté zkušenosti, patří mezi světovou …

Datum: 3.12.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.