Securitymagazin.cz

MEZINÁRODNÍ KONFERENCE BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU (KBM)

Mezinárodní Konference bezpečnostního managementu (KBM) jsou tradiční události nabízející řadu atraktivních témat ze světa komerční i nekomerční bezpečnosti a bezpečnostních technologií.
Největší úspěch na poli bezpečnosti
Konkrétní případové studie, inspirativní přístupy a zahraniční zkušenosti. Dále ukázat univerzálnost nástrojů bezpečnostního managementu, např. v rámci metody detekce podezřelého chování, které fungují jako efektivní nástroj při zabezpečování i tzv. měkkých cílů jako jsou veřejná shromáždění, sportovní akce, konference nebo objekty ambasádního typu bez stálé policejní ochrany.
Spolupráce veřejný a soukromý sektor
Účastníci KBM jsou z řad bezpečnostních firem, ambasád, developerů, zástupců regionální veřejné správy, destinačních managementů, novinářů z odborných periodik, nadějných studentů vysokých škol a dalších subjektů. …

Datum: 10.10.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.