Securitymagazin.cz

Klíčový den pro DPP. Kdo vyhraje tendr na bezpečnostní služby?

Přestože vedení hlavního města Prahy avizovalo čistky a zavedení nových a lepších pořádků, parametry a charakter tohoto výběrového řízení příliš mnoho změn nenaznačují. Výběrové řízení se jeví jako by bylo vypsáno na míru jedné firmě. Dopravní podniky totiž požadují certifikát, kterým disponuje jen jediná firma. Neméně zajímavé je i to, že výběrové řízení je sepsáno bývalým právníkem známé advokátní kanceláře Šachta and Partners.
Zopakujme si ty nejzásadnější pochybnosti. Tendr obsahuje řadu kritérií, z nichž nejobtížněji splnitelným je fakt, který uchazeči ukládá povinnost být držitelem certifikace aplikačního partnera Motorola Dimetra. Tuto certifikaci je možné získat pouze od jediné firmy v České republice, …

Datum: 7.10.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.