Securitymagazin.cz

Průzkum bezpečnostního trhu

Marketingová firma Research and Markets oznámila dostupnost nové komplexní studie s názvem: Bezpečnostní trh výrobků, služeb a celosvětová prognóza trhu a analýzy (2013 – 2018).
Podle vydavatele se tato studie dívá na bezpečnostní trh dle produktů (např. kamerové systémy, kontrola přístupu, biometrie, detekce narušení bezpečnosti a bezpečnostních systémů) a služeb (např. dálkový dohled, technická podpora a bezpečnostní poradenství).
„Bezpečnostní problémy pracovníků, informací, hardwarů a infrastruktury sítě zvýšily poptávku po inovativních produktech bezpečnostního trhu,“ říká v připravovaném oznámení firma Research and Markets. „Přijetí IP (internetového protokolu) videí, sofistikovaných přístupových kontrolních systémů a monitorovacích řešení, jako je management bezpečnosti informací(PSIM,) bude v blízké …

Datum: 28.9.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.