Securitymagazin.cz

Fakulta informačních technologií ČVUT v Praze má recept na počítačovou bezpečnost a ochranu dat

Útoky tohoto typu jsou téměř vždy vedeny způsobem, který v rozšířené variantě DDoS (Distributed DoS, česky distribuovaný DoS) vyžaduje nevědomou spoluúčast vlastníků a uživatelů počítačů a počítačových systémů napadených škodlivým softwarem (malwarem). Infiltraci počítačů a počítačových systémů tímto škodlivým softwarem je možné přičíst špatnému systémovému zabezpečení a také lidskému faktoru. Ze stejných důvodů je pak snadno uskutečnitelný i samotný proces útoku s využitím napadených systémů v globální síti Internet.
Fakta o útocích z posledních dní jsou alarmující. Řada provozovatelů internetových služeb byla na podobné útoky připravena jen málo nebo vůbec a nebyla schopna jim účinně čelit. V některých případech útok na …

Datum: 25.9.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.