Securitymagazin.cz

Vyšší bezpečnost pacientů zajistí 40 speciálních postelí

Díky sponzorskému daru více než půl milionu korun mohla nemocnice kompletně vyměnit postele na celém oddělení, stará lůžka sloužila přes 40 let a už nesplňovala zejména bezpečnostní požadavky. Nové speciální postele zabrání pádům starších pacientů, usnadní rehabilitaci a ulehčí zdravotnickému personálu manipulaci s nemocnými. Oddělení se specializuje zejména na ortopedické operace, jako jsou náhrady kloubů, řekl dnes ČTK primář Tomáš Janečka.
Všechny nové postele mají plynové písty na polohování zádového a nožního dílu, důležité jsou také boční zábrany chránící pacienta před pádem. „Vybaveny jsou také speciálně na naši žádost zhotovenými hrazdami, pevnými tyčemi přes celou postel. Pro pacienty …

Datum: 8.7.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.