Securitymagazin.cz

Pardubické letiště: Tendr na bezpečnostní služby

Zadavatel požaduje následující rozsah bezpečnostních pracovníků: 7x Bezpečnostní pracovník – screener (BEK), 1x Security manager, 1x Bezpečnostní pracovník – screener (SRA), 1x Bezpečnostní pracovník – strážný (SRA) a 1x Instruktor/lektor provádějící školení, výcvik, bezpečnostní poradenství v oblasti ochrany civil. letectví před protiprávními činy. Lhůta pro doručení nabídek byla stanovena na 27.8 2012, a to do 9 hodin.
Security magazín požádal vedení pardubického letiště o vyjádření k podmínkám zakázky. Podle zjištění Security magazínu totiž zadávací podmínky vyhovují pouze velmi úzké skupině či dokonce jedinému možnému uchazeči.Odpovědi, které redakci v souvislosti s výběrem dodavatele bezpečnostních služeb zaslala ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JELÍNEK, 
s.r.o. …

Datum: 5.7.2013 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.