Securitymagazin.cz

Rozsáhlé cvičení ZÓNA 2013 prověří krizové řízení

Popsaný stav je východiskem pro zahájení cvičení ZÓNA 2013, které proběhne ve dnech 26. až 28. března 2013. Po cvičeních ZÓNA 2008 a ZÓNA 2010 je již třetím cvičením tohoto typu, zaměřeným na zajištění krizové připravenosti ústředních správních úřadů, orgánů územní samosprávy, základních a ostatních složek integrovaného záchranného systému (IZS) a dalších subjektů pro případ vzniku havárie v některé z jaderných elektráren v České republice.

Zabezpečit přípravu a provedení samotného cvičení ZÓNA 2013 dostal za úkol ministr vnitra v součinnosti s předsedkyní Státního úřadu pro jadernou bezpečnost a tehdejším místopředsedou vlády a ministrem obrany. Tématem cvičení bude činnost ústředních správních úřadů, …

Datum: 11.10.2014 | Rubrika: Securitymagazin.cz

Zdroj: Securitymagazin.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace věnované trezorům. Dozvíte se o všech možných typech trezorů a sejfů. Přečtete si také, kde všude lze trezor umístit a nebo jaké jsou typy jejich zámků. Povíme Vám mimo jiné i kde se dají trezory sehnat, jaká je jejich cena a mnoho dalšího.